DESPRE MEDIC

DESPRE MEDIC

OFERIM CALITATE. OFERIM GRIJĂ PENTRU ANIMALE.

Medicul tău veterinar sunt eu ❤️ Izabela Alexa, și am să vă punctez aici câteva aspecte legate de frecventele întrebări cine, de ce, cum, când!

Am 38 de ani și profesez în domeniu încă din 2007. Deși răspunsul la întrebarea de ce practici meseria asta e același pentru toți din domeniu (din iubirea pentru necuvântătoare) eu aș mai adăuga câteva aspecte.

Am ales să fac asta din dorința de a ajuta și de a răsplăti toată iubirea necondiționată pe care ne-o oferă animalele.

E o provocare permanentă, la fiecare caz în parte, să înțelegi și să oferi grija de care are nevoie fiecare pacient iar asta îmi dă entuziasmul și puterea de a duce până la final, cu succes, fiecare act medical!

 

DESPRE MEDIC

AICI PENTRU TINE

Pe parte profesională m-a ajutat de-a lungul anilor dorința de a evolua și de a mă dezvolta încontinuu. După finalizarea studiilor universitare nu a existat un an în care să nu mai adaug în “bagajul” meu cursuri și supraspecializări. (Ex. Oftalmologie, dermatologie, medicină internă, etc.)

Terra Vet a luat naștere din dorința de a construi în Bacău un cabinet veterinar care să fie pregătit pentru orice patologie ca proprietarii de animăluțe să nu mai fie nevoiți să caute ajutor în alte orașe din țară. Mă bucur că am alături de mine profesioniști și din alte orașe precum Iași și București gata să vină în ajutorul pacienților Terra Vet!

FEEDBACK DE LA CLIENȚI

CUVINTE DRAGI DE LA CLIENȚI

Mulțumesc din suflet pentru profesionalismul ireproșabil și dragostea pe care o acordați pufoșeniei. Modul echilibrat de comunicare dintre doctor și apărținător. Un medic excepțional și un om extraordinar. Vă multumește Pufi, ca l-ați readus la viață fără mutilare fizică sau psihică. Cea mai bună!
Pavel Daniela
5/5
Cu blândețe, dar în același timp cu fermitate, doamna doctor acordă o atenție deosebită animăluțelor pe care le tratează. De asemenea, nu uită să liniștească și să-i lămurească pe stăpânii îngrijorați ai acestora. Pasiunea și implicarea îi definesc munca și activitatea.
Alina Radu
5/5
Recomand cu foarte mare plăcere pe d-na Dr. Izabela Alexa, o persoană dedicată meseriei, în prezența căreia animaluțele au parte de toată atenția și profesionalismul necesar.
Adrian Boariu
5/5
Mereu promptă, cu răspunsuri la întrebările noastre legate de sănătatea câinelui nostru, golden retriever. Bine documentată, hotărâtă și fără ezitări. 🙂
Alina Mazilu
5/5
De la primul contact cu dumneaei am realizat că determinarea, profesionalismul și implicarea în relația cu animăluțele o fac pe aceasta tânără și ambițioasă dna. doctor să aibă parte de succesul pe care îl merită pe deplin. Indiferent de solicitare (de la o toaletare, până la tratamente complicate pentru suflețelul nostru) a răspuns prompt, ajutându-ne cu tot ce i-a stat in putință. Am fost și vom rămâne pacienții dânsei. Mulțumim!
Nour Oana
5/5
Bună ziua, suntem foarte multumiți de activitatea dumneavoastră. Sunteți profesionistă, care are grijă ca animalul meu să fie sănătos și îngrijit, iar noi, proprietarii să aflăm toate informațiile necesare pentru acesta. Carnetul animăluțului meu este la zi, se cere la fiecare vizită pentru a ține evidența.
Uricaru Mădălina Ioana
5/5
Asa cum există meserie de doctor pentru oameni, așa toate viețuitoarele au parte de doctorii lor, care cu iubire și măiestria învățării reușesc să îngrijească sufletele mici ale patrupedelor și nu numai, pe care fiecare familie le adoptă în casele lor. Am descoperit în doctorul Izabela Alexa nu doar o inimă mare și o voce blândă, ci însăși dragostea necondiționată față de toate sufletele micuțe ce-i trec pragul. Iubirea față ea vine la pachete cu serviciile pline de profesionalism ce le oferă. Mult succes doctor Izabela Alexa! Fiecare nas rece, să-ți întoarcă înzecit fiecare mângâiere ❤️
Ionela Tâmpu
5/5
Mulțumim, Dr. Izabela, medicul veterinar al familiei noastre!
Gabriela Grigori
5/5
Este surprinzător să descoperi oameni de calitate dedicați întru totul meseriei pe care o practică. Dna. dr. Izabela Alexa, vă apreciez foarte mult pentru puterea pe care o aveți în a va depăși condiția, neîncetat, zilnic, în salvarea și vindecarea animalelor care vă trec pragul clinicii, asigurând cele mai bune servicii medicale. Nu aș putea găsi o combinație de cuvinte prin care să îmi pot exprima toată aprecierea mea pentru profesionalismul de care ați dat dovada în toți cei 6 ani de când Sasha este pacienta dv. Mă înclin și vă mulțumesc!
Tamaș Loredana
5/5